BuildBackBetter – TheGreatReset – Agenda2030

BuildBackBetter – TheGreatReset – Agenda2030

De laatste tijd (gelukkig) duiken deze namen vaker op in social media. Ik tweette daar al jaren over en politieke leiders noemden deze namen in hun speeches vaak genoeg maar het kreeg geen echte aandacht in de media.Meeste mensen keken je aan alsof je gek geworden was als je erover begon. Dat is na de zomer van 2020 gelukkig wel veranderd.

Deze namen hebben betrekking tot onze toekomst. Een toekomst van slavernij onder totale (fascist) Britse Malthusian 1%  controle met krediet in hun winkel.

Ons financieel systeem is sinds 2008 failliet – dead broke – zoals de amerikanen terecht zeggen. Het tijdperk van Casino banking is over. Politici denken alleen aan hoe ze zelf beter van kunnen worden en hoe ze weer de volgende verkiezingen kunnen winnen en dus stellen ze alle oplossingen uit naar de toekomst.

Verwacht niet van uw politieke leiders dat ze uw grondwettelijke rechten vrijheden (voornamelijk door inzet van onafhankelijke vakbonden en voorvechters van democratie verkregen) zullen eerbiedigen en handhaven. Dat doen ze dus niet. U dient daar zelf voor te waken.

Politieke leiders zijn vaak geselecteerd vooraf gekozen door de internationale bankiers (in Londen) en zijn afhankelijk van geld lenen om hun beleid te kunnen financieren.

De laatste politieke leider die echte veranderingen doorvoerde was President Roosevelt die Japan uitlokte in 1941 een aanval te doen op Pearl Harbour om twee redenen. Om Amerika de nieuwe wereldleider te laten worden met de dollar als hoofd en vernietiging van de Europese Koloniale Machten. Na WW2 waren de Britse (Franse, Nederlandse, Japanse) koloniale machten failliet. In WW1 waren de Oostenrijkse, Russische en Turkse koloniale machten al vernietigd)

Roosevelt vertelde aan een verbijsterde Churchill “The Days of The British Empire are over”.

De Malthusians in Engeland waren het daar niet mee eens. Roosevelt had een andere toekomst voor ogen en na zijn onverwacht verscheiden zou zijn protege Henry Wallace, Roosevelt opvolgen. Toen al zei Roosevelt dat de State Department (BuZa) feitelijk een Britse incursie was in Washington. Vandaag spreken we over The Deep State. Huidige Britse incursie betreft FBI CIA NSA Judiciary Media Big Tech DNC GOP. Geen wonder Trump had geen enkele kans op herverkiezing.

Truman werd de opvolger van Roosevelt en besloot om de enige twee christelijke steden in Japan te vernietigen met twee atoom bommen. De Malthusians in Engeland waren blij. Het Britse Rijk zou overleven.

China krijgt nu de schuld maar het zijn Engelse miljardair families (Malthusians) die hier achter ziten. Zij creëerden terrorisme, honger in Ierland, startte WW1 en WW2, oorlogen in Korea, Vietnam (opium), Afghanistan (opium) Irak (olie) en zitten achter drug cartels, houden Afrika arm, slavernij in Aziatische landen. Stelen en plunderen is hun methode.

Middels hun onbeperkte financiële middelen en hun cronies in Amerika en iedere leider politiek of business verzot op een handvol dollars, hebben ze industrie en maak economie verplaatst van Amerika naar China om Amerika te vernietigen. Daarbij komen destabilisatoire middelen als onbeperkte immigratie, vernietigen van de familie, middenstand, immoraliteit, financiering van abortus provocatus nog bij. Geen middel wordt onbenut gelaten om hun doel te bereiken.

Om de Britse koloniale macht terug (BuildBackBetter) te laten keren moet Amerika wijken.

Terug naar BuildBackBetter.

Wat bedoelt men met BuildBackBetter? President Biden in de USA,  Trudeau in Canada, Boris Johnson in de UK, Merkel in Duitsland, Macron in France, Conte in Italië, Rutte in Nederland, de EU e.a. allen spreken in de Verenigde Naties van BuildBackBetter uit te gaan voeren en Carbon emissies tot nul te gaan terugbrengen.

Het virus, CO2, en terugkeer naar een feodaal systeem komen zo wel mooi samen.

Het is de terugkeer van de Britisch Empire en terugkeer van Malthusian top down rule dat George Orwell zo goed beschreef in zijn 1948 boek 1984. Orwell was zowel dader als slachtoffer van het feodale Britse Rijk.

Andere namen voor Build(Back the British Empire)Better is UN Agenda2030, TheGreatReset, 4e Industriële revolutie.

De lui die hier allemaal achter zitten zijn maar een hele kleine groep billionaires die gemakkelijk in een klein zaaltje zouden kunnen passen. Ze verschuilen zich achter Bilderberg, Council of Foreign Relations, Trilateral Commission, Commission of 300, World Economic Forum en nog veel meer namen. Hierachter zitten precies dezelfde plunderende Malthusian billionairs die zelf de grootste (CO2 GMO) vervuilers zijn (sustainability blabla) die graag hun werkelijke bedoelingen verdoezelen tot op het heden. U (niet zij) dient volgens hen terug te keren het stenen tijdperk. Nu komen ze er voor uit van wat ze van plan zijn en hebben de samenzwering theoretici weer gelijk gekregen.

Zoals Klaus Schab van de WEF het zei: “het virus biedt een kans om ons plan op te leggen aan de wereld bevolking”. Er kan niet uitgesloten worden dat het virus een opgezet plan is. Een Plandemie.

Wat is dit plan?

 • Universeel Basis Inkomen oftewel de UBI (een aalmoes)
 • Inleveren van al uw eigendommen (huis, auto alles) U mag het huren
 • Krediet door hard werken alleen te besteden in hun winkel
 • U kunt ook uw krediet verliezen vanwege uw mening en u komt om van de honger
 • Merkteken van het Beest om te kunnen kopen en verkopen (AI)
 • Deel te nemen aan het vaccinatie plan (de-populatie)
 • Globale vastgoed en geld confiscatie (u heeft niets meer en u zal blij zijn)
 • Van 3 dimensionaal (winkelen) naar 2 dimensionaal (online kopen)
 • Uw voedsel zal bestaan uit ongedierte GMO groente en vlees zal 1x per jaar voor u geprint worden in een laboratorium
 • Geen licht en verwarming meer tenzij CO2 neutraal
 • Er zal een 2-deling ontstaan tussen mensen die kiezen voor het hierboven en mensen die dit weigeren en overgeleverd zullen zijn aan de natuur

Indien u met het bovenstaande akkoord gaat met wat Rutte aan het invoeren is i.o.v. de Malthusians middels meerdere lockdowns, vrijheid beperkingen, permanent thuis blijven, nooit meer reizen, vernietiging van onze economie en alles wat een mens vrolijk maakt dan wens ik u veel geluk en wijsheid toe.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Het is wat ik al dacht. Het is de bedoeling dat wij weer slaven worden en dat zij weer de heren zijn. Ook Rutte denkt dat hij tot die uitverkoren groep behoort, maar hij zit er totaal naast! Wat kunnen wij nu nog doen om dit tegen te houden??? We zijn volgens mij met veel te weinig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.