The Big Pharma Lie –Die Farma Lugen

The Big Pharma Lie –Die Farma Lugen

Big Pharma Leugen – The Big Pharma Lie –Die Farma Lugen

Pharmaceuten als Pfizer and Moderna zijn de leveranciers van de mRNA Frankenstein spuit. Pfizer heeft besloten dat hun product 95% effectiviteit garandeert tegen Covid19 en is gebaseerd op  36.000 deelnemers van hun trials. 8 van de vaccin groep kregen griep symptomen maar geen Covid (symptomen als bij de griep) en 162 in de placebo groep kregen ook griep symptomen en ook geen Covid. Dit is dus de 95% efficacy claim. Feitelijk te weinig voor toestemming want de authoriteiten als FDA en EMEU vereisen > dan 95% efficacy.

Moderna maakt het nog bonter. Opmerkelijk genoeg moet je lid zijn van de Kerk vanModerna want ze schrijven letterlijk in hun FDA aanvraag “it is reasonable to believe..” Zie uittreksel van hun FDA aanvraag

Men vergelijkt dus appels met peren. De Griep is geen Covid19 of is dat het juist wel?

Wat is mRNA eigenlijk? Het is wat men zelf schrijft een fabriekje ingepakt in PEG (poly ethyleen glycol, een uit petroleum gedestilleerd olie achtig goedje dat het mRNA spike protein fabriekje moet beschermen tegen iets wat men al jaren geleden heeft afgeschreven als niet bestaand namelijk ons immuun systeem). Dit mRNA fabriekje zou dus groeps immuniteit moeten verzorgen wat helemaal niet kan want dat bepaald ons immuun systeem.

Dit fabriekje moet in al onze lichaams cellen eiwitten aanmaken om ons te beschermen tegen spike protein zoals Covid19 die kunnebn dokken met de ACE2 receptors die zich in ons lichaam (meestal in de organen) bevinden.

Probleem daarbij is dat ons lichaam zelf ook spike protein aanmaakt.

Als dit mRNA werkt wat niet is bewezen, daarom is de bevolking nu aangewezen om dit te bewijzen, bevat het risico dat infecties hierdoor kunnen verergeren.

Dierproefen (o.a. fretten) van zo’n mRNA fabriekje heeft aangetoond dat na inocculatie de dieren werden blootgesteld aan het virus waartegen ze beschermd zouden moeten worden leidde dat tot het ziek worden en voortijdig overlijden.

De Griep komt niet aanwaaien uit het oosten of westen, wij maken die zelf aan in ons lichaam en hoesten die uit zo’n beetje als de jaarlijkse grote schoonmaak. Als wij daarmee andere infecteren is dat pech voor de ontvangers vooral als hun immuun systeem niet goed werkt. Om het nog risicovoller te maken komen  spikeprotein ook voor in voortplantings organen, de placenta bij vrouwen en teelballen bij de mannen.

Zoals Oxford Uni professor nauw betrokken bij Pfizer,  Sir John Bell, op de BBC al aangaf, mRNA is geen  immunisatie maar i.p.v. daarvan sterialisatie?

video – schokkend

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Uiteraard is het de bedoeling dat de vrouwen en mannen steriel worden. De ouderen boven de 50 zijn nutteloos dus daar kunnen we wel lekker de proeven op uitvoeren. Kijken hoe ze reageren. Toch nog een heleboel ouderen niet goed. Maar ook jongeren gaan er aan. Wanneer gaat dit stoppen? Wanneer staat er eens iemand op die iedereen verzamelt en een vuist opsteekt naar deze praktijken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.