Mark Rutte’s geheime opdracht

Mark Rutte’s geheime opdracht

Als TheGreatReset doorgaat als voorgesteld door het World Economic Forum bij monde van Klaus Schwab en zijn 300 billionaires (politici van alle kleuren en landen hebben zich al uitgesproken dit door te gaan uitvoeren en angelsaksische landen lopen al erop vooruit), dan zou dit de grootste “asset grab” diefstal in de historie van deze planeet betekenen.

Goed dat de Tweede Kamer Rutte binnenkort hierover aan de tand gaat voelen.

De Casino handel op Wallstreet, City of London (gelegaliseerde diefstal), gefinancierd door onbeperkt geld printen wat hun niets kost door de commerciële bedrijven als ECB FED Bank of Japan, Bank of England maar ons spaargeld wordt gestolen door munt ontwaarding van ons geldsysteem (als er van iets veel te veel is dan gaat de waarde omlaag) zou daarbij vergeleken kinderspel zijn.

De 1% billionaires krijgen in ruil voor het Universeel Basis Inkomen die ze u dit jaar gaan aanbieden, al uw bezittingen (huizen, auto’s, goederen) gratis voor niets terwijl het creëren van de digitale UBI hun niks kost.

Let wel, digitale cijfertjes op uw bankrekening is geen geld. De Staat staat alleen garant tot een ton. Daarboven is het geen geld maar krediet bij de commerciële Bank. De UBI is feitelijk krediet in de WEF winkel dat zo zijn consequenties heeft voor uw vrijheden en onafhankelijkheid. Banken verdienen niets aan als u betaald met contant geld. Digitaal betekent ze kunnen je toegang tot je bankrekening blokkeren. Dit is al gebeurd in Amerika. Recentelijk nog bij Trump.

Alleen contant (cash) waardepapier als biljetten en munten zijn gegarandeerd door de Staat tot de laatste cent en is echt geld. De grootste fout is geweest dat na 1900 Staten het geld creëren hebben over gedragen aan de robber banksters. Dit werd simpel roofbouw na 1971.

Voor 1971 was ons geldsysteem gerefereerd aan de fysiek aanwezige goud voorraad. Als er er een handel overschot ontstond tussen landen werd goud verplaatst van het ene land naar het andere land. Dit zou heden ten dage ook tussen Duitsland en Griekenland/Spanje/Italië/Portugal hebben plaatsgevonden om de verschillen en schulden te vereffenen.

Doordat President Nixon de ontkoppeling doorvoerde en de dollar vrij liet lopen en europeese landen noodgedwongen volgden ontstond de situatie van gratis geld en leven van de rente van je schulden.Handelstekorten en handels overschotten werden niet meer gecompenseerd sinds 1971.

Dit leidde tot de economische neergang van de bekende landen in Zuid Europa en Midden- en Zuid Amerika, Afrika en Midden-Oosten.

Die landen moeten noodgedwongen (te dure) dollars lenen bij de commerciële IMF of Wereldbank tegen absurde rente om hun schulden te betalen en moeten die terugbetalen m.b.v. hun eigen (waardeloze) munt of verkoop van hun eigendommen de zogenaamde “garage sale”. Dit leidde weer tot dat die landen hun schulden niet meer konden betalen.

De Euro in Europa heeft deze situatie in de Zuidelijke Europese Staten alleen maar verergerd. Had men voor de Euro in Zuid-Europa nog het middel van deflatie, dit effectieve wapen tegen de noordelijke Europese landen economische overheersing was nu weg.

Door deflatie werden export goederen van bijvoorbeeld Italië goedkoper en groeide de economie. Daarentegen werden de export goederen uit bijvoorbeeld Duitsland duurder en was er economische krimp. Je ziet dat de Euro niet in het belang was van Zuid-Europa. toch ging men ermee akkoord. Een Europese “Treasury” had dit kunnen oplossen echter daar werd niet voor gekozen. Globalisme is direct verantwoordelijk hiervoor doordat landen hun meest belangrijke industrie hebben verplaatst naar China om drogreden dat wij een service economie moesten worden. De echte reden was natuurlijk meer winst door lagere loonkosten en geen dure personeels verzekeringen. Die service economie is inmiddels door “het politieke virus” om zeep geholpen. Horeca, Vakantie, MKB is een eind aan gemaakt.

Zelfs onze medicijnen zijn nu Made in China.

De robber banksters krijgen altijd gelijk. Als je zelf controle hebt over de geldpers (let wel diegene die geld creëren zijn commerciële bedrijven!) en geld (garandeert door de Staat en belastingbetalers) drukt op bling bling papier wat ze niets kost, en daar ook nog bij het “uitlenen” rente voor mag vragen, what can possibly go wrong here! Kat op het spek binden.

U snapt het. Uiteindelijk eindigt dit in een gigantisch schulden gat waar het uitkomen onmogelijk is geworden. Daar zijn we dus nu in aangekomen.

Dat er een oplossing dient te komen is duidelijk. Lang lang geleden hanteerde men een schulden jubel waarbij schulden werden kwijtgescholden zonder consequenties. De 1% namen dan hun verlies wat ze nu weigeren maar dit heeft niets van doen met het inperken van uw vrijheden en onafhankelijkheid dat staat er los van. Wat ze willen is geef ons al u roerende en onroerende bezittingen en wij geven u een aalmoes dat ons niets kost en daarbij dient u mee te werken aan het depopulatie plan om van u af te komen om de planeet te sparen. De finale oplossing. Eerder gehoord? Inderdaad NAZI Duitsland.

BuildBetter is niet het probleem. BuildBackBetter is en betekent terug naar het feodale systeem maar nu als digitale slaaf en digitale leenheer. Hard werken en niks verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.