Meer worden wakker!

Meer worden wakker!

Thierry Baudet van de FvD is al wakker, nu de rest nog in de Tweede Kamer.

Als antwoord kreeg Henk Krol van Rutte “het is maar een slogan”. Indien dat zo is waarom dan die geheimzinnigheid en het misbruiken van een “virus” om BuildBackBetter sneeky in te voeren? Klaus Schwab is geen onbekende van Rutte, D66 Sigrid Kaag, Koningin Maxima en de burgemeester van Amsterdam die haar eigen vent niet eens kan overtuigen om afscheid te nemen van zijn geimporteerde olie slurpende amerikaanse tank maar wel ons wil verplichten om thuis te blijven en vooral niet te protesteren op het Museumplein tegen de Coronavirus maatregelen maar als je tegen Vladimir Putin wil protesteren of voor BLM dan is die anderhalve meter niet meer van toepassing en mag het allemaal. #BuildBackBetter

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Niet alleen Thierry Baudet is wakker, ook Wybren ten Hage is zeker wakker. Ook heb ik het idee dat Pieter Omzigt in de gaten krijgt wat er aan de hand is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.