Hoe we voor de gek gehouden worden

Hoe we voor de gek gehouden worden

Weet u nog? Vorig jaar in 2020 kregen we steeds weer keer op keer te horen in persconferenties en RiVM cijfer reeksen dat mensen in verzorgingshuizen allemaal aan Covid overleden en niet aan hun onderliggende ziekten.

Nu het “vaccin” uitgerold wordt en de oudjes die 2020 overleefd hebben nu massaal worden ingeent met het Pfizer Frankenstein “vaccin” en daarna ineens allemaal positief zijn voor Covid en kort daarna overlijden is het niet het “vaccin” maar hun onderliggende ziekte waaraan ze plots overlijden. Zo draait de propaganda machine op volle toeren en alleen de schapen geloven dit gedraai nog. De bokken weten wel beter.

https://www.rt.com/news/514303-deaths-pfizer-vaccine-covid-spain/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.