Komt hoogmoed voor de val?

Komt hoogmoed voor de val?

De door Joe Biden regime nieuw benoemde speciale czar voor het klimaat, John Kerry, noemde zijn intensieve gebruik van zijn prive jet om de New Green Deal aan de man te brengen in de wereld, dat voor hem een uitzondering geldt. Hij mag vliegen maar u niet.

Grappig maar niet vreemd omdat de lui die elk jaar naar Davos gingen om in januari van elk jaar de WEF bij te wonen precies hetzelfde deden. Elk vloog elk jaar afzonderlijk met de prive jet naar Davos, klimaat of niet (dit jaar is het voor het eerst virtueel gehouden). Davos ligt in de bergen dus moest men ook nog apart naar boven gebracht worden om daar in luxe hotels en olieslurpende voorzieningen in die koude wereld daarboven vervolgens over het klimaat en de noodzaak van nul CO2 uitstoot en de problemen van overbevolking te spreken om het klimaat en de planeet te redden. U weet inmiddels vast wel dat hun agenda een heel andere is dan ze doen voorkomen. Hun buzzwoord Sustainability is zo iets. Het momt hier op neer, de 1% en hun gesubsidieerde bedrijven mogen vervuilen zoveel ze willen maar u, ik en MKB niet.

Dit jaar zou het grote sluitstuk moeten gaan worden. The Great Reset BuildBackBetter Agenda 2030 opgelegd middels hun al jaren geleden geselecteerde westerse politieke muppets opgeleid voor deze taak en inmiddels geparachuteerd op sleutel posities om deze taak uit te voeren. Als gebruikelijk zijn de geselecteerden voordat ze “gekozen” werden mbv propaganda niet op hun intelligentie geselecteerd maar eerder op hun volgzaamheid. Men kan veel zeggen over Macron, Johnson, Merkel, Sanchez, Rutte het zijn niet de meest intelligente personen in deze wereld. Er is echter een probleem opgedoken. Inmiddels hebben Vladimir Putin en Xi JingPing hun virtuele speech gehouden en hebben zich tegen TheGreatReset BuildBackBetter big tech verklaard. Niet omdat ze zelf niet willen maar omdat deze agenda is bedacht in koloniaal City of London verdacht van machinaties om conflicten, honger, oorlogen en terrorisme in de wereld te brengen om hun eigen voordeel van winstbejag te realiseren en Rusland en China te dwingen in hun dystopisch plunder plan.

Zowel Putin en Xi passen wel op om zich daarmee akkoord te verklaren. Het zou de terugkeer (Back) betekenen naar koloniale tijden van welleer waar dan Londen weer controle zou hebben over Rusland en China.

In de komende maanden zullen wij gaan zien of BuildBackBetter alleen wordt uitgevoerd in het Westen wat zeker de ondergang zal betekenen voor de avondlanden. De Europese Unie, een City of London inventie, heeft zijn langste tijd wel zo’n beetje gehad. Het was Helmut Schmidt die ooit in de jaren zeventig verklaarde: ik geef de europese unie nog dertig jaar voordat het uitgroeit naar een fascisten staat. Dat fascisme is inderdaad gekomen maar de Unie bestaat nog wel, ook maar net bij de gratie van de politici zelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.