Prikkie drama’s

Prikkie drama’s

Astra/Zeneca Covid prik verwarring onstond in de derde trial m.b.t. de afwezigheid van ouderen in de vaccin groep van boven de zestig. De nederlandse authoriteit raad het toepassen van de AstraZeneca prik bij ouderen boven de vijfenzestig jaar af.

De verwarring over trials is niet zo vreemd omdat diezelfde verwarring ook te lezen is in de trials van Pfizer en Moderna.

Moderna had net als Astra/Zeneca alleen leeftijd 65 t/m 75 in de placebo groep maar nul in de vaccin groep. Hoe kan dan dat Moderna wel toestemming kreeg maar AstraZeneca niet?

Merck deed er verstandig aan om hier buiten te blijven. Er is inmiddels wat meer duidelijk geworden dat het Covid19 prikkie van Pfizer ook niet voldoet aan de opgeklopte verwachtingen van Rutte en DeJonge. Hun mantra wacht op het “vaccin” terwijl de Covid patienten vanaf Maart 2020 Paracetamol kregen terwijl ze allemaal gered hadden kunnen worden door ze het door Rutte verboden 70 jaar oude bewezen medicijn (Trump) Hydroxychloroquine en/of het wonder medicijn tegen Covid, Ivermectine te geven. Het was moord in verzorgingshuizen omdat geld en commerciële belangen belangrijker wa dan levens van oude mensen met onderliggende ziekten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.