Coronavirus gijzeling

Coronavirus gijzeling

Met de komst van een nieuwe pandemie is er wat verandert in onze samenleving. De Staat der Nederlanden is onze oppas moeder geworden en houdt de bevolking in gijzeling om ons te dwingen het depopulatie “vaccin” te nemen die de internationale financiers van de Staat der Nederlanden van onze politici vereisen. Er is ook een twee deling in onze maatschappij ontstaan van mensen die slachtoffer zijn van het Stockholm Syndroom en Rutte daarvoor prijzen en de mensen die het wel geloven en zich er niets van aantrekken.

De hoge boetes en hard optreden tegen mensen die zich verzetten tegen deze gekkigheid over een virus die nooit is aangetoond als bestaand en het feit dat het RiVM geen onderzoek er naar wil doen noch de PCR test wilde valideren of aerosols serieus wilde nemen is nog nooit eerder voorgekomen waar de Staat en RiVM de bevolking gijzelt om ze te bewegen een commercieel product af te nemen in strijd met onze grondwet is te bizar voor woorden. Daarbij wordt de propaganda staats media ingezet om de mensen te indoctrineren zodat ze zich gedwongen voelen hun lichaam en gezondheid als proefkonijn in te zetten. Medici worden zelfs betaald om hieraan mee te werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.