Staat inflatie op het punt van exploderen?

Staat inflatie op het punt van exploderen?

Commodoties zijn nu in grote vraag. Fysiek zilver kan niet meer gekocht worden. Geen enkele zilver leverancier kan nog zilver leveren. Goud is nog wel te koop maar voor hoe lang? Bitcoin kan gekocht worden als alternatief voor goud en zilver om uw financiële zaken te beschermen tegen de komende ineenstorting van een geldsysteem dat sinds 1971 is uitgemolken door de robber bankster oligarchie tot de laatste cent.

Centrale Banken printen geld gelijk men in het Romeinse Rijk deed door stukjes van munten af te knippen (te zien in musea) met als gevolg ontwaarding van geld. Centrale Banken proberen de sinds 2008 failliete banken in Europa Engeland en Amerika in leven te houden. ETF’s waren de oorzaak in 2008 van de bankencrisis. Veel te veel schulden en te weinig onderpand. Dit leidde tot geld lenen van de oligarchie incrowd tegen 0% rente feitelijk gratis geld terwijl u 17% rente op uw credit card of hoge rente op uw kortdurende leningen moet betalen om het hoofd bover water te houden. Voor de meeste mensen vandaag is het leven van salaris tot salaris om elke maand door te komen zonder reserves voor onvoorziene uitgaven.

Morgan Stanley en de Duitse verzekeraar Allianz waarschuwden in een speech in virtueel Davos dat het inflatie spook letterlijk voor de deur staat. Niet alleen de dollar maar ook de euro zone zal inflatie Zimbabwe stijl gaan ondervinden en er zal iets moeten gebeuren. Gelukkig heeft de DNB de goud voorraad terug gehaald en heeft de mogelijkheid terug te vallen op een te creëren digitale gulden.

Voormalige IMF baas en nu ECB directeur Christine Lagarde noemde recentelijk Bitcoin al. De banksters weten dondersgoed dat Bitcoin een manier voor het publiek is om aan de komende ineenstorting van de euro dollar te ontkomen en hun vermogen veilig te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.