Amerikaanse RiVM fraude

Amerikaanse RiVM fraude

Er is nu naar buiten gekomen dat de amerikaanse RiVM fors gesjoemeld heeft en de Covid slachtoffer cijfers met maar liefst 1600% heeft opgevoerd en daarbij allerlei federale wetten hebben overtreden. Ook de Amerikaanse RiVM net als de nederlandse RiVM hebben commerciële belangen in mRNA vaccinaties en worden net als de WHO gefinancierd door Gates Foundation.

Beide waren ook op de voor front actief in zowel het onderdrukken van ervaren artsen en immunologen mbv van propaganda en valse publicaties in medische media als TheLancet, het laten blokkeren van artsen op YouTube en in het onderdrukken van medische alternatieven voor “het vaccin” als de 70 jaar oude bewezen en een WHO essentiëel medicijn Hydroxychloroquine voor vroeg stadium en het 50 jaar oude bewezen wonder medicijn Ivermectine welke 100% genezing biedt tegen Covid in vroeg en laat stadium van Coronavirus Covid19.

Het lijkt vanzelfsprekend dat vroeg of laat de betrokken personen die honderd duizenden slachtoffers in het Westen op hun geweten hebben die overleden zijn door hen een medicijn als Ivermectine te onthouden voor het hekje zullen moeten komen, alleen al om rekenschap te geven van het feit dat zij hun financiële belangen boven hun eerste taak van genezen van zieken hebben gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.