Besmettingen leugens

Besmettingen leugens

Uitvinder Kary Mullis had toch duidelijk aangegeven dat zijn PCR test geen infecties meet en dus niet gebruikt kan worden om Coronavirus infecties te detecteren.

Rutte en DeJ́onge weten dit mogelijk niet maar Erasmus internist Gommers en de andere leden van het Outbreak Team als Marion Koopmans en directeur RiVM Van Dissel weten dit of kunnen dit als medici donders goed weten en hebben dit najaar bewust meegewerkt om een nep tweede golf te veroorzaken om de Coronavirus genaamd “besmettingen” zodanig fors op te voeren zodat Rutte ons de maatregelen op kan leggen als mondkap in winkels, sluiten van horeca, winkels, MKB, luchtvaartmaatschappijen. En nu een lockdown en avondklok om de bevolking niet alleen angst aan te jagen maar ook uit psychologische oorlogsvoering om de Agenda op te leggen. Dit maakt hen hoofdelijk aansprakelijk voor opgetreden schade aan mensen en bedrijven.

Nu de PCR test is afgeschoten komt uit China een nieuwe vernedering methode als poepgat Coronatesten. Nu het “vaccin” wordt uitgerold en het fors dalen van aantallen PCR testen en hoe toevallig ze claimen nu het “vaccin” werkt. Ook zuigen ze uit hun duim een derde golf als brazilliaanse, engelse, zuidafrikaanse mutaties want de intentie is deze waanzin maatregelen nog jaren vol te houden tenzij wij zeggen tot hier en niet verder. Wij werken niet meer mee aan deze onzin. Het is aan u als verstandige mensen om slaafse medewerking en de Agenda te stoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.