Wallstreet & TheGreatReset

Wallstreet & TheGreatReset

Wat heeft Wallstreet van doen met TheGreatReset. Alles. De 1% heeft nog nooit zoveel aan hun vermogen toegevoegd als het laatste jaar. TheGreatReset moet ervoor zorgen dat het huidige sinds 2008 failliet gegane systeem (nu nog dankzij gratis geld van de Centrale Banken worden beurs en banken levend gehouden) wordt omgezet naar een voor de fraudeurs nog beter systeem om onbeperkt de fraude in de hoogste versnelling te kunnen voortzetten ten nadele van de bevolking die zoals met wil zal vervallen tot de bedelstaf m.b.v. het chinese virus en in ruil voor een gift al hun eigendommen moeten inleveren.

Pleegt Wallstreet fraude? Jazeker, dit bleek afgelopen week overduidelijk toen Robinhood app handelaren één van de notoire vaste Wallstreet handelaren die actief zijn in naked short selling als in blufpoker vroegen laat je kaarten zien. De notoire Wallstreet handelaar kon dat niet dus verloren ze miljoenen.

Naked short selling is aandelen aanbieden/verkopen die niet bestaan of ze doodgewoon niet hebben. Feitelijk bieden ze ijle lucht aan. Ze hadden de aandelen die ze aanboden niet en moest de Robinhood handelaren miljoenen tegen een fors hogere koers uitkeren tot hun grote schrik. Naked short selling handelaren hadden geen bod van outsiders verwacht omdat dit handeltje altijd tussen Wallstreet tijgers plaatsvindt en omdat het om grote bedragen gaat. Vanwege de draaideur tussen politici en Wallstreet werden gelijk wettelijk maatregelen van Washington geeist om buitenstaanders te verbannen van naked shortselling. Dus buitenstaander beleggers mogen niet meer meedoen met hun favouriete fraude spelletje om de markten te manipuleren.

Ook in de bondmarkt, commodities als o.a. goud en zilver vindt naked short selling plaats. In Nederland speelden onze bekende groot banken dit spelletje ook totdat jaren geleden de DNB het verbood. Met Libor rente werd ook gefraudeerd en Rabo werd hierop betrapt.

De meest bekende truc van naked short selling is de goud en zilver prijs omlaag drukken door een niet bestaande ton zilver of goud inéén keer in de markt te dumpen zeer ten nadele van de thuisbelegger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.