Lockstep – Rockefeller

Lockstep – Rockefeller

De door het RiVM gevolgde advies pad aan Rutte. Lockstep is een plan geschreven in 2010 door de Rockefeller Foundation. Op hun website is het te lezen naast drie andere maar die zijn niet serieus te nemen. Lockstep is een programma om stapje voor stapje Agenda2030 TheGreatReset middels dwang maatregelen op te leggen aan een door propaganda angstig gemaakte bevolking. Het advies pad is teugels aanhalen, weer vieren en weer aanhalen en de bevolking langzaam maar zeker te laten wennen aan het Nieuwe Normaal een kreet ook uit de Rockefeller Foundation Lockstep plan.

Namen de “besmettingen” (een Rutte OMT uitvinding) recentelijk nog af en beloofde Rutte de corona maatregelen te versoepelen prompt meldt het RiVM de “besmettingen” nemen ineens weer toe. 3963 meldt de staats propaganda kanalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.