TheGreatReset is nieuw?

TheGreatReset is nieuw?

Weet u nog de autoloze zondag? De oliecrisis? YomKipur oorlog? De arabieren draaiden de oliekraan dicht voor Amerika en Nederland omdat wij de zionisten in Israel tankgranaten leverden om Syrië, Jordanië en Egypte van het lijf te houden. Mosje Dayan, minister van defensie van Israel was huilende aan de lijn met zijn nederlandse collega Vredeling smekende om tankgranaten want die waren bijna op en het Egyptische leger stond met hun tanks voor de poorten van Jeruzalem en Tel Aviv.

President Carter en Premier Den Uijl kondigde klimaat maatregelen aan als verwarming omlaag, gordijnen dicht en zoals men nu zegt “blijf thuis”. In datzelfde jaar richtte Klaus Schwab het World Economic Forum oftewel de Davos Groep op, ongetwijfeld nog geinspireerd door de 1969 John Lennon hit Imagine (no possessions, no countries, no religion too)

Het adagium vanuit enkele wetenschappers met een gevoel voor commercie, er komt een ijstijd aan. Die bullshit is daarna nog geflipt naar opwarming van de aarde maar dat was het ook niet om uiteindelijk klimaat verandering te worden. TheGreatReset poging faalde toen omdat de bevolking zich er niets van aantrok en volop meer olie en gas gingen consumeren. Het kwam tot een einde onder President Reagan. Communisme verkocht slecht in die dagen dus veranderde de Communistische Partij Nederland, de CPN, hun partijnaam in GroenLinks.

In 1990 kwam President Bush in een speech te spreken over een brave nieuwe wereld. Dit zou later weer gewijzigd worden in VN Agenda21. Ondertussen schreef Klaus Schwab zijn vingers blauw aan boeken hoe mooi het toch zou zijn als de mens tot slaaf zou verworden en de 1% alle eigendommen van de slaven zouden kunnen stelen, brandmerken als vee middels een vaccin en een betaalchip in hun hand om te kunnen shoppen in de winkel van de 1%. Geen eigendommen, geen landen en vooral geen religie meer. Ook de fransman Piketty kwam met een boek hoe capitalisme zorgdraagt voor oneerlijke verdeling van de welvaart ala Marx voorbijgaand aan het feit dat een beetje geluk, eerlijkheid en hard werken mensen niet alleen gelukkig maakt maar ook welvaart brengt. In de ogen van Marxisten is neo capitalisme of socialisme veel beter want dan is iedereen gelijk en straatarm en de lui aan de macht steenrijk en lachen zich een bult.

Een gemaakt virus is de opvolger van de ijstijd en opraken van fossiele brandstoffen en is een slimmer idee dan het misbruiken van een psychisch beperkt kind met een verhaal dat schuld gevoel moet aanpraten aan een meerderheid van verstandige mensen dan is een virus natuurlijk effectiever. Onzichtbaar, spreekt tot de verbeelding en legt mensen een angst psychose op bang voor de dood. Het is zoals President Roosevelt zei in 1942 “waar wij het meeste bang voor moeten zijn is angst zelf”. Angst is een primitieve reactie uit de Grote Vloed tijd en schakelt het denkvermogen uit. Te zien, dagelijks in de straat.

Sommige noemen TheGreatReset Agenda2030 de Cult van Tekorten. Er is altijd wel ergens tekort aan. Tekort aan olie, te kort aan gezonde lucht, te kort aan groen. Lees hoe men TheGreatReset verkocht in 1974

http://content.time.com/time/subscriber/article/0,33009,944914,00.html

Jimmy Carter

https://millercenter.org/the-presidency/.presidential-speeches/april-18-1977-address-nation-energy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.