Vladimir Putin wordt steeds populairder in de EU

Vladimir Putin wordt steeds populairder in de EU

Het brandmerken van buitenlandse regeringsleiders die niet dansen naar de pijpen van de Malthusische 1% Elite in het Westen en tegenstanders brandmerken als een soort Osama Bin Laden m.b.v. hun politieke EU slaafjes en propaganda media bloedhonden heeft z’n langste tijd wel gehad. America kan wel zonder Rusland maar de EU zeker niet. Ondanks, de uit de beruchte samenzweringen fabriek van Mi6, Sports, Novichok en Navalnhy (russian collusion) inelkaar geflanste “schandalen” om Putin te brandmerken als een kwade genius bleken allemaal niet meer dan gebakken lucht.

Merkel heeft het intussen (eindelijk) begrepen. Zonder Putin redt de duitse economie het niet in deze politieke barre tijden. Johnson kijkt naar America voor hulp maar die zal niet komen en eten van meerdere walletjes als China en EU blijken vruchteloos. Macron is een dood eendje in het water en de burocraten in Brussel hebben voor de zoveelste keer weer eens aangetoond complete mislukkingen te zijn. Troost, hun voorgangers waren ook niet veel soeps. Hoofd van de ECB, de francaise Lagarde weet niet hoe snel, net als haar voorganger (Draghi) de euro naar de afgrond te leiden.

Putin heeft de Russische economie juist meer divers gemaakt, eigen onafhankelijke centrale bank die niet de geldprinter misbruikt en een succesvol echt corona vaccine ontwikkeld die 90% werkzaam is zonder een verborgen depopulatie agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.