Wuhanvirus of genetische manipulatie wat is effectiever?

Wuhanvirus of genetische manipulatie wat is effectiever?

Een jaar geleden kwam WHO baas Tedros Gates frontman bij de WHO terug uit Davos en riep de pandemie uit. Rekenmeesters rekende uit dat 3 tot 4% van de wereld bevolking aan het Wuhan virus zouden komen te overlijden. De reken modellen bleken niet een klein beetje maar volkomen ernaast te zitten. Hierdoor kwam het Wuhanvirus wel terecht op lijst A waar ook Ebola in voorkomt. Dit veroorzaakte drastische maatregelen die feitelijk nog nooit eerder waren losgelaten op de bevolking zoals een lockdown. Vertaling voor het woord lockdown is gevangenis.

Hoe kwam dit biowapen Wuhan virus ineens in de wereld? Amerikaanse RiVM werkte er al jaren aan in Fort Ditrich in Maryland maar er lekte nog wel eens virussen uit deze e.a. laboratoria zodanig dat President Obama deze laboratoria liet stoppen biowapens te maken. De baas van de amerikaanse RiVM Fauci verplaatste dit onderzoek eerst naar Canada en later naar Wuhan waar Frankrijk een nieuw P4 lab had laten bouwen. Het biowapen was feitelijk ontwikkeld als een chimera door gebruik te maken van een zeldzaam vleermuis coronavirus met (gain of function) functionaliteit een Hiv component noodzakelijk voor toegang tot onze lichaamscellen en te kunnen dokken met ons lichaam ACE2 receptoren voornamelijk aanwezig in onze longen.

Fauci betaalde 7 miljoen voor het afronden van het Wuhanvirus. Vervolgens werd een van de onderzoekster ziek en ontsnapte het virus naar buiten. Het chinese verhaal over de vismarkt was onzin want het type vleermuis werd daar nooit verkocht en patient zero was daar nog nooit geweest. Terwijl China alle interne reizen verbood konden chinese reizigers wel vliegen naar o.a. NewYork en Bergamo en zo de verspreiding van het Wuhan virus faciliteren.

Wie waren voornamelijk de slachtoffers van het Wuhan virus? Ouderen van boven de tachtig jaar en met onderliggende ernstige ziekten. Hun immuun systeem kon het virus niet verslaan. Gezonde mensen kregen het ook maar merkten er niets aan dan alleen een paar dagen griep achtige verschijnselen. De meeste slachtoffers vielen dan ook in verzorgingshuizen. Het aantal slachtoffers was zo hoog dat politici die blijkbaar meer wisten van de achterliggende Davos agenda en subiet een werkzaammiddel tegen virussen als het 70 jaar oude essentieel medicijn Hydroxychloroquine direct te verbieden. Men moest wachten op een vaccin terwijl er nog nooit een effectief vaccin was ontwikkeld tegen coronavirussen.

Kunnen we spreken van moord? Ik denk dat een Neurenberg rechtsgang noodzakelijk is want het lijkt er sterk op dat commerciële belangen boven gezondheid werd gesteld door politici die blijkbaar meer wisten van de achtergronden van dit virus dan de bevolking. Ook politici waren aanwezig in Davos. Het is opvallend dat er ook een onaflaatbare stroom van vaccin propaganda op de bevolking werd losgelaten en sinds maart 2020 nooit meer is opgehouden te propageren neem het vaccin terwijl gezonde mensen niet eens gemerkt hebben dat ze het Wuhan virus hebben gehad.

Artsen werd verboden om Hydroxychloroquine voor te schrijven ondanks dat huisartsen dat recht wel degelijk hebben en HCQ altijd zonder recept over de toonbank kon worden gekocht. Men moest maar wachten op het vaccin. Dat hierdoor mensen die van de eerste lijns werden doorgestuurd naar de ziekenhuizen en uiteindelijk daar overleden noopte sommige huisartsen zelf dan maar het heft in handen te nemen want huisartsen genezen graag mensen.

Nu het “vaccin” er dan is, feitelijk een op de computer gesequenced dna van een uit 1973 abortus en adenovirus van een aap werd een mRNA gemaakt met mogelijkheid van gene editing, wordt dit uitgerold. Veranderen van uw dna naar synthetisch dna met als doel dat uw lichaam alle spike protein als ook aanwezig in het Wuhanvirus aan te vallen. Spike protein komen ook voor in onze organen. Wat kan hier fout gaan? Er zijn vele sterfgevallen bekend na inenting die overlijden aan orgaan falen. Naast dat blijkt er ook nog een ander doel te zijn. Een Oxford professor nauw betrokken bij mRNA zei op de BBC “zo’n 70% van de bevolking te kunnen steriliseren”.

Het Wuhanvirus bleek een blindganger. De bedoeling van een biowapen is het doden van zoveel mogelijk mensen. Nu dat faalde wordt de bevolking ingeent met een biowapen in de vorm van een vaccin waarvan eerder onderzoek in SARS-CoV en MERS dat dieren die ingeent waren met mRNA, zodra blootgesteld aan een coronavirus massaal overleden. Met het griep seizoen voor de deur en miljoenen ingeent met mRNA “vaccin” (wat het niet is) kan dit wel eens grote gevolgen hebben. De vraag stellen is het beantwoorden. Wuhanvirus faalde waar het mRNA “vaccin” wel leidt tot depopulatie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.