Mutaties overal en nergens

Mutaties overal en nergens

Weet u nog? Maart 2020 kwam de engelsman Mr Lockdown Neil Ferguson met zijn grafieken naar buiten dat tientallen miljoenen zouden sterven aan Covid19. Dit bleek leugens te zijn. Hij was ook de uitvinder van de lockdown die hijzelf schond. Hij leek eerder in de tank van big Pharma te zitten dan resultaat van wetenschap. Later bleek ook dat het instituut waar hij voor werkte miljoenen van Gates Foundation te hebben ontvangen.

De nieuwste britse hoax is dat Covid mutaties overal opduiken. In ZuidAfrika, Brazilië, Azië maar het wetenschappelijk hiervoor is niet gepubliceerd dus we er is niemand die hun beweringen kunnen checken. Vervolgens worden onze vrijheden verder ingeperkt vanwege een theorie.

Wat beweren deze britse onderzoekers van het New and Emerging Respiratory Virus Threaths Advisory Group (Nervtag) nu precies? De “mutatie” genaamd N501Y – één proteïne blok (aminozuur) in de dna van Covid zou gewijzigd zijn en meer dodelijker zijn dan de originele versie vanwege de aanname dat dit blok beter hecht aan ACE2 receptoren in onze lichaamscellen. In wetenschappelijke kringen wordt dit wijziging genoemd en geen mutatie. Al deze info komt uit één brits notoir instituut als feit gepresenteerd ondanks dat niets hierover is gepubliceerd en het feitelijk een theorie is want Covid19 virus is nooit geisoleerd geworden. Zou mij niets verbazen als ook deze denktank door Gates Foundation wordt gefinancierd. Ook medische publicaties kunnen niet meer vertrouwd. TheLancet was één voorbeeld en over de mutatie was al eens als aanname van deze theorie beschreven in Science (sept25) voor wat dit waard is.

Geen (heilig in de wetenschap) peer reviewed onderzoek heeft er plaatsgevonden evengoed is deze britse theorie wereldwijd omarmt als heilig en strenge privacy schendende en ondemocratische onwetenschappelijke maatregelen door politici op afgestemd. Het ruikt weer naar de vaccine lobby. We hebben dit eerder gezien in TheLancet met Hydroxychloroquine. Ook blijkt notoir “mister lockdown” Neil Ferguson (weer omarmt door de britse medische authoriteiten) betrokken bij deze mutatie theorie uit deze Nervtag spin tank voor big Pharma.

Om kort te gaan. De griep verdween toen Covid19 kwam. Ook dit jaar is de griep totaal afwezig in het denkraam van de Overheid. Covid19 staat nog steeds op lijst A van meest dodelijke ziekten als Ebola waar het niet thuis hoort. Het is opmerkelijk dat er geen voortschrijdend inzicht dan alleen de mantra de hele wereld moet gevaccineerd ondanks dat nu al blijkt de vaccinatie is niets anders dan een big Pharma racket.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.