Bill Gates en zijn “evil empire”

Bill Gates en zijn “evil empire”

Bill Gates en de Gates Foundation promoten dna genetisch gemanipuleerde vaccines, zaden, gewassen en alles wat uw gezondheid aangaat en vaccineerde half afrika en India en liet daar een spoor van gezondheids schade na in kinderen. Gates investeerde miljarden in big Pharma, heeft een dikke vinger in de pap in gezondheid & onderzoek instituten, regeringen advies bureaus, kocht de WHO gaf geld aan voedsel concerns. Hij speelt de philantroop met de Gates Foundation maar de winsten vloeien terug in de Gates Holding. Een van de grootste voedsel producenten in de wereld, Unilever is ook de Gates tank. Dit zou verklaren waarom Unilever zoveel GMO mais en soja in hun voedsel doen. Interessant stuk van Children Health Defense van Robert F Kennedy Jr. 👇

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.