Groene energie is geen energie

Groene energie is geen energie

Het koude weer met sneeuw bedekt zonnepanelen met dikke lagen sneeuw produceren hierdoor nul energie en door de scherpe koude kunnen windturbines niet draaien vanwege ijsvorming en hierdoor destabilisatie van de wieken, dus ook nul stroom output. Als we geen olie, gas en kolen meer hebben wordt het honger lijden en donker en heel erg koud in huis.

Het hele CO2 klimaat verandering verhaal heeft niets van doen met de planeet of verandering van het klimaat maar alles met BuildBackBetter, TheGreatReset en Agenda2030 om ons tot de bedelstaf te brengen en ons terug te laten keren naar de tijd voor de Middel Eeuwen.

https://www.zerohedge.com/technology/achtung-baby-its-cold-outside-germanys-green-energy-fail-rescued-coal-and-gas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.