Klimaat verandering? Bullshit

Klimaat verandering? Bullshit

Voor het zoveelste jaar nadat de 1% miljardairs die onze politici in hun zak hebben dankzij hun onbeperkte financiƫle mogelijkheden, begonnen met hun agenda van CO2 klimaat verandering in de jaren zestig en zeventig is voor de zoveelste keer weer aangetoond dat hun CO2 agenda niets anders is dan gebakken lucht. De engelsen zeggen The Beast of the East oftewel het Beest van het Oosten gaat de komende dagen zorgen voor siberische temperaturen in noord Europa. De temperatuur gaat naar -20 en lager. Wie kan nu nog volhouden waarmee het startte in de jaren zestig klimaat verandering terwijl deze helemaal niet niet aanwezig is. Daarbij leven wij op een levende planeet. De Aarde is geen dode planeet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.