Dr. Christian Drosten fake Covid detectie in real time PCR test

Dr. Christian Drosten fake Covid detectie in real time PCR test

Dr. Drosten staat aan het hoofd van Merkel haar Outbreak Management Team op hun advies alle duitse Covid maatregelen zijn gebaseerd. Drosten publiceerde zijn onderzoek op 23 januari 2020 zonder zijn collegae te vragen zijn studie te (peer reviewed) verifiëren. Drosten werkte samen met TIB Molbiol Syntheselabor en Berlijns Virology Instituut in Charite Hospital om een gesequenced (op de computer gemaakt) pathogen te fabriceren dat moest doorgaan voor de geisoleerde dna structuur van het 2019 SARS-COV2 gnoom. Dit was nodig omdat tot op heden (zie CDC website) het virus nog steeds niet is geisoleerd. Zonder die isolatie van het virus uit de soep van bacteriën en virussen die ons omringen kon de PCR test niet (mis)bruikt worden om de Covid maatregelen te verantwoorden.

De WHO was zeer snel in hun advies om de Drosten PCR test wereldwijd te gaan gebruiken. Zonder deze in elkaar geflanst test referentie kon de tweede Covid golf niet worden gecreëerd. Het was anders wegen geweest zonder tegen gewicht. Nu werd er gewogen met een Drosten nep tegengewicht.

Op 27 november 2020 riepen 23 internationaal bekende virologen, microbiologen en wetenschappers op dat het Drosten onderzoek teruggetrokken moest worden omdat het niet op waarheid berustte. Hun analyse van het Drosten artikel was vernietigend.

Nergens werd gesproken in het Drosten stuk, geprezen door de WHO en alle pro big Pharma wetenschappers, welk aantal cycles moest worden gehanteerd. Gebruikelijk voor de komst van Covid was 20 cycles (versterking). In werkelijkheid werd een gigantisch frauduleus aantal cycles gebruikt van 35 tot zelfs 40 cycles waarmee de uitkomst meer had van een casino loterij dan iets met de werkelijkheid. Kary Mullis de uitvinder stelde dat bij zulke hoge versterkings factoren de uitkomst 97% vals zou zijn,

Het wordt tijd dat we diegenen die verantwoordelijk waren voor dit soort kwakzalverij voor het hekje krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.