Pfizer vaccin is geen vaccin maar een gif spuit dat AIDS maakt in het lichaam uit depopulatie oogmerk.

Pfizer vaccin is geen vaccin maar een gif spuit dat AIDS maakt in het lichaam uit depopulatie oogmerk.

Belangrijke video op Bitchute dat doktoren en wetenschappers presenteren en feiten uit het veld toont over depopulatie agenda 2030. Het is een lange zit 1 uur en 56 minuten maar daarna weet je wel alles en ben je een gewaarschuwd mens. SARS-Cov2 is een depopulatie eugenics programma mbv Pharma en media als Reuters Press om de griep als Covid te verkopen aan de schapen in de bevolking. Overheden liegen altijd. De mRNA injectie is een gif fabriekje wat het lichaam AIDS laat generen net als men flikte in de jaren tachtig met Hepatitis B vaccin. Wat is AIDS? Auto Immune Disease Syndrome. Klinkt bekend? Dit treedt meestal op direct of indirect na injectie van het mRNA gif. De 2e injectie weken nadien zet het lichaam op voor dit gif in het lichaam DNA. Het idee achter dit gif fabriekje dateert uit 1960 onderzoek om het lichaam kanker te laten maken. Dit was destijds bedoeld om Castro te vermoorden maar mislukte. Het is wel gelukt om Chavez ermee te besmetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.