Vindt inenting plaats zonder toestemming van de ontvanger?

Vindt inenting plaats zonder toestemming van de ontvanger?

Worden ontvangers van het Pfizer GMO mRNA spuitje van te voren op de hoogte gesteld dat het hier een expirimenteel proces betreft en zij vrijwillig meewerken aan een proef en de goedkeuring van toepassen uitsluitend spoedgevallen betreft van ernstige Covid gevallen en niet massale inenting van de bevolking? Het lijkt erop dat dit niet gebeurt omdat ouderen in verzorgingshuizen massaal zijn inge-ent onder voorwendsel dat ze hun kinderen weer kunnen zien maar dit achteraf niet wordt toegestaan. Naar verluidt komen nu mensen met te hoge BMI en mensen met Down aan de beurt voor inenting. Bij Down kun je je afvragen of die personen wel zo’n vraag begrijpen.

Indien bovenstaande praktijken plaatsvinden dan is dit een rechtstreekse overtreding van de Neurenberg Code en de Hypocrates eed veroorzaak geen schade.

Je kunt je afvragen of de toestemmings instantie verantwoordelijk voor de verleende toestemming wel zorgvuldig gehandelt heeft. De Pfizer trials en hun conclusie van effectiviteit welke gelijk met de aanvraag is ingediend is een regelrechte frauduleus document en dat moet de toestemmings instantie ook duidelijk zijn geweest. Er wordt nooit toestemming gegeven voor medische middelen die minder dan 95% effectiviteit hebben. Dit moet blijken uit peer reviewed onderzoek resultaten. Dit heeft nooit plaatsgevonden. Nu ook AstraZeneca nood toestemming heeft gekregen terwijl effectiviteit lager is dan 60% is een regelrechte schande.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *