Even recapituleren over het “Coronavirus”

Even recapituleren over het “Coronavirus”

In Maart 2020 is daar ineens een dodelijke ziekte uitgebroken in China. Vreselijk beelden bleken later door acteurs in scene gezet.

De WHO gefinancierd door Gates Foundation, verklaard het virus dodelijk en zet deze op Lijst A. Het virus toont welliswaar alle kenmerken van de seizoensgriep en dit “dodelijk virus” is nooit door niemand geisoleerd. In gewone woorden betekent dit het bestaat niet of is gewoon de seizoens griep ineens Covid genoemd en Novel wat dus hier niet op zijn plaats was.

Mr Lockdown Ferguson (ook gefinancierd door Gates en adviseur van de Britse regering) presenteerd zijn grafieken die later niet zo’n beetje er naast zaten maar extreem naast. Desondanks werden maatregelen uitgerold die overeen kwamen met een Lijst A Ebola.

Het virus zou de zomer niet overleven en om een tweede golf te genereren werd een prachtige uitvinding van uitvinder Kery Mulis verkracht en kromgebogen om besmettingen (cases) waarbij de versterking extreem werd opgevoerd boven de normaal daarvoor gebruikte waarden en als Covid gepropagandeerd. Het RiVM (ook door Gates gefinancierd) kwam voornamelijk in het nieuws door uitsluitend tegenstelingen zonder wetenschappelijke waarden te propageren. Wel masker niet masker is een typisch voorbeeld. Wetenschap werd buiten de deur gehouden.

Ouderen en jongeren met de bekende onderliggende ziekten en morbiditeiten werden allemaal als Covid slachtoffers gebrandmerkt. Indien mensen overleden door ongelukken werden zij ook als overleden aan Covid opgevoerd. De jaarlijkse griep gevallen werden ineens ook Covid sterfgevallen genoemd.

Het aantal sterfgevallen over 2020 bleek uiteindelijk LAGER uit te vallen dan die in 2019, 2018 en 2017. We moeten dus een paar jaar terug om gelijkwaardige aantal jaarlijkse doden aan allerlei ziekten die er zijn als ouderdom, kanker, COPD, hart en vaatziekten, herseninfarct als in 2020 te vinden. De propaganda van miljoenen doden aan Covid bleek dus inderdaad propaganda.

Nu komt voor de globalisten satan aanhangers de ware aard te voorschijn. De mantra wacht op het “vaccin” wat het niet is. Het is genetisch manipulatie van de menselijke gnoom om mensen zelf een ziekte te laten produceren in hun lichaam die hen uiteindelijk zal doden namelijk AIDS. Dit is om de aarde te depopuleren en een oude wensdroom van de babylonische eugenisten waar te maken. Het is niet de eerste keer dat de globalisten dit proberen. Menig voorbeelden uit de geschiedenis tonen dit aan. De globalisten hebben maar één kans om de schapen zo ver te krijgen dat zij zichzelf laten injecteren om zichzelf te laten vermoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.