Amerika eerst Europa volgt

Amerika eerst Europa volgt

Wat nu plaatsvindt in Washington komt ook deze kant op. Het bizarre toneelspel dat een reeds afgetreden inmiddels oud president (die de verkiezing had gewonnen van een oude seniele man die niet eens een campagne heeft gevoerd) via een procedure weer wordt afgezet.

Wat hier speelt is de de-humanisering van een groep mensen en een president die Amerika weer groot wilde maken MAGA en dat past niet in de WEF agenda! Wat de Agenda is zagen we al direct na de 20ste Januari. Een belangrijke pijpleiding werd gecanceld en straks nog één. Als kolencentrales, waterkrachtcentrales, gascentrales worden uitgezet en men moet het maar doen met zonnepanelen en windturbines CO2 nul hoe kan dan de industrie terug keren? China mag van de Agenda nog 40 jaar kolencentrales gebruiken maar het Westen niet.

De Agenda is de destructie van het Westen, uitzetten van de handel en industrie middels een fake Coronavirus dat het RiVM weigert te bewijzen dat het bestaat sterker hun beweringen raken kant nog wal en heeft niets met Wetenschap van doen maar de Agenda wil dat wij aan de bedelstaf geraken. Ik spreek schoolhoofden, winkeliers en bedrijfsleiders en ze zeggen allemaal straks is Covid voorbij keren we weer terug. Onbegrijpelijk, ziende blind en horende doof. Covid Coronavirus is de Agenda opgezet om de mensen aan de bedelstaf te brengen en te vernietigen.

De zogenaamde Covid mutaties zijn (Kent variant) is bedacht door het Imperial College, hetzelfde instituut dat ons Ferguson Mr Lockdown met zijn leugen statistieken bracht. Dit wordt gedaan om AstraZeneca te promoten. De ZuidAfrikaanse mutatie, Braziliaanse mutatie, Engelse mutatie? Wacht even, AstraZeneca heeft in die drie landen trials lopen! Hoe goed voor de pharma scam business is dat. Creer een markt voor je nieuwe vaccin. De variant mutatie vaccin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.