Huisarts: stop met vaccineren, er zijn teveel vragen over de veiligheid van deze ‘vaccins’.

Huisarts: stop met vaccineren, er zijn teveel vragen over de veiligheid van deze ‘vaccins’.

Huisarts Bart van Tienen: mijn pati├źnt is overleden na vaccinatie met het Moderna-vaccin!

Mijn ‘gezonde’ patient van 90 jr. overlijdt na het Moderna vaccin door de bekende bijwerking koorts. Ik heb dit gemeld bij GGD dat Mevr. naar mijn idee is gestorven door de bekende bijwerking koorts, waar zij het mee eens waren, maar ondanks dat moest ik noteren dat zij aan een NATUURLIJKE DOOD was gestorven en wel om de volgende reden; ‘zij heeft getekend en is het haar eigen risico’!* Zie onderstaand formulier dat ouderen in verpleeghuizen en instellingen gehandicapten moeten tekenen, de volgende zin….’EN VOOR HET ONDERZOEK NAAR DE WERKZAAMHEID VAN HET VACCIN’. *Zij tekenen dus verplicht en onbewust voor een experiment en dus is het haar eigen risico, totale misleiding.*Voor degene die niet hoeven te tekenen is het toereiken van je arm genoeg, je stemt dus toe en dus is het je eigen risico.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Volksgezondheid Rijksinstituut Milieu Ministerie Volksgezondheid, WelzijnenSport Weizijn Toestemmingsformulier vaccinatie corona en aanlevering van uw vaccinatiegegevens aan het RIVM Naam bewoner: Geboortedatum bewoner: Adres bewoner: Postcode woonplaats bewoner: geef toestemming voor de coronavaccinatie met Comimnaty (Pfizer/ BioNTe vaccin Nee Datum: Handtekening: Ik geef ook toestemming aan behandelend arts voor het RIVM behoeve epidemie voor informatie wanneer oorgege publicatie nooit registratie' de doorgegeven. worden gegevens verwerkt, personen. Ja zij bij Nee Datum: Handtekening:'

https://youtu.be/NFDC7-EPY4kHui

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.