Vaccinatie Plan

Vaccinatie Plan

De Agenda vereist dat iedereen ingespoten wordt met het Covid ‘vaccin’ (wat geen vaccin is maar ze noemen het zo vanwege de wetmatige bescherming die ze dan hebben) en de weigeraars zijn het probleem van de lokale politici. Men probeert middels propaganda een zo groot mogelijk deel van de bevolking het ‘vaccin’ vrijwillig te laten nemen. Propaganda als ‘mensen dringen voor om het ‘vaccin’ te krijgen’. Daarna zal sociale druk worden uitgeoefend als u mag niet naar het Stadium, bar, retaurant of reizen middels een ‘gezondheids paspoort’ zonder het spuitje gehad te hebben. Een zo klein mogelijke minderheid (hopen ze) die dan nog weigert zal uiteindelijk verdwijnen in een Covid ‘opvang centrum’ voor lockdown en re-educatie. Als die mensen blijven weigeren zullen ze gedwongen ge-injecteerd worden of de ‘Pil van Drion’ in hun voedsel krijgen.

Het Vaccinatie Plan is onderdeel van de depopulatie agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.