OMT zit met z’n kop vast in het zand

OMT zit met z’n kop vast in het zand

Het OMT waarvan de leden allemaal belangen verstrengelingen hebben met Gates Foundation, big Pharma en de patenten mafia, vonden de Avondklok wel nuttig alhoewel je ‘s Avonds hier een kanon kan afschieten zonder iemand te raken en de meesten na tien uur naar bed gaan tot de volgende morgen. De Avondklok dient maar één doel en dat is knechten van de samenleving net zo lang tot de bevolking gedwee als schapen het spuitje nemen. Daar draait het om. Depopulatie middels langzaamwerkend (voor sommigen direct al) gif rechtstreeks geinjecteerd in de arm.

Tot op heden is Corona nooit bewezen te hebben bestaan. RiVM weigerde het bewijs te leveren. De ‘Britse variant’ is bedacht door hetzelfde Britse Instituut Imperial College van Mr Lockdown Neil ‘crazy statistics’ Ferguson gefinancierd door de Gates Foundation. De opzet is feitenlijk steun bieden aan het falende AstraZeneca die trials bebben lopen in…… UK, Brazilië en ZuidAfrika. Hoe toevallig dezelfde landen met… de mutaties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.