Rutte is onze kleine Mussolini.

Rutte is onze kleine Mussolini.

Een dappere rechter heeft de Avondklok afgeschoten. Gister stond dit al in het buitenland op de voorpagina maar de nederlandse hoernalisten met hun nieuws als vis in de krant van gisteren hielden het nog even af uit ongeloof dat de staatspropaganda is uitgewerkt.

https://www.ad.nl/politiek/rechter-avondklok-moet-per-direct-opgeheven~a84b3732/

Sinds Maart 2020 werkt de media voor de Staat. De vierde Macht was al langere tijd dood. Gelukkig heeft virus waarheid nu eindelijk een rechter gevonden die de grondwet serieus neemt en ook nog een keer in Den Haag. We vreesden al dat wiens brood men eet… maar gelukkig bleek er een rechter met een geweten te bestaan in deze moeilijke tijden.

Rutte zijn Mussolini act is gestopt (voor nu). Onze mini Mussolini die zich sinds Maart 2020 verschuilt achter pseudo artsen aan het hoofd van onze cruciale instituten moet nu gaan proberen een rechter te vinden die de eerdere uitspraak omdraait.

Voor Rutte die in de VN beloofde BuildBackBetter uit te voeren, een soort medisch fascisme en technocratische fascisten maatregelen, is dit een hobbel. Hopenlijk zullen de oligarchen niet de komende verkiezingen misbruiken op dezelfde wijze als in de VS om deze dictator middels nep stembiljetten weer aan de macht te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.