Weer zo’n ziekenhuis directeur met belangen en aandelen in big Pharma

Weer zo’n ziekenhuis directeur met belangen en aandelen in big Pharma

Coen Teulings heeft gelijk. Gooi de economie nu open. Besmettingen is niet ziek, geen symptomen en geen infectie.

AD interview met Levy een nederlander die een groep engelse ziekenhuizen leidt. Zou mij niets verbazen als de man ook op de lijst voorkomt van de Gates Foundation als lobbyist en ontvanger van gelden van een beruchte filantroop.

‘Wie gaat de familie vertellen dat hun moeder wordt opgeofferd aan de economie’ zegt die man. Dit zijn dezelfde big Pharma proleten die die oude moeder Hydroxychloroquine en Ivermectine hebben onthouden sinds Maart 2020 want ze moesten maar wachten op het ‘vaccin’ en kanker patienten en operaties uitstelden vanwege Corona. Tienduizenden van die ‘moeders’ liggen nu op het kerkhof. Kijk maar naar NewYork. Dit gebeurde overal. Ook in Nederland.

Dezelfde moeders die Covid vorig jaar hebben overleefd en nu als eerste ‘gevaccineerd’ worden en binnen 24 uur overlijden aan dat mRNA, hoe leg je dat uit aan de kinderen? En dan nog durven te beweren dat het natuurlijke oorzaak was en niet het in elkaar geflanst Frankenstein spuitje! Active medici zijn hun artsen eed vergeten en aanbidden Mammon.

https://www.ad.nl/binnenland/medisch-experts-maken-gehakt-van-plan-herstel-nl-absurd-gaan-we-bejaarden-in-een-reservaat-stoppen~a7601a0b/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.