Vaccinerende instanties vragen eerst toestemming en uw handtekening vooraf.

Vaccinerende instanties vragen eerst toestemming en uw handtekening vooraf.

GGD en artsen vragen vooraf eerst toestemming aan de mensen voordat men het Depopulatie ‘vaccin’ toedient, Dit heeft natuurlijk van doen met het afwijzen van de aansprakelijkheid van optredende dood of levensbedreigende bijwerkingen. Men vraagt schriftelijk toestemming middels een te onderteken formulier. Mensen die door het ‘vaccin’ komen te overlijden worden als zijnde een netuurlijke dood gestorven gerapporteerd.

Het mocht eens zo zijn dat overledenen worden geadministreerd als zijnde overleden na het toedienen van het Pfizer of Moderna Frankenstein spuitje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *