89 jarige man sterft na ontvangst Pfizer prik op terugweg naar huis

89 jarige man sterft na ontvangst Pfizer prik op terugweg naar huis

NDR (Nord Deutsche Rundfunk) bericht. 89 jarige man sterft op weg naar huis nadat hij was inge-ent met de Pfizer CV19 prik. Zijn begeleider reed hem terug naar het prikcentrum maar de man was al overleden.

Deugmensen snappen het nog steeds niet. Het mRNA Frankenstein spuitje is een depopulatie prik. Deze mensen nemen de prik niet voor zichzelf maar om een ander te beschermen en eindigen uiteindelijk zelf op het kerkhof.

Natuurlijk had zijn dood niets van doen met het Pfizer spuitje. Hij bleek ineens een onderliggende kwaal te hebben. Hoe toevallig allemaal. Eerst stierven de mensen allemaal aan Covid en lag het niet aan hun onderliggende ziekten als kanker, COPD en hart en vaatziekten maar nu hebben de liegende authoriteiten het 180 graden omgedraaid. Nu sterf je niet aan de spuit maar aan je onderliggende kwaal. Voordeel, ze kunnen het aantal Covid slachtoffers niet meer kunstmatig opkrikken met als gevolg een forse daling wat voortzetting van de maatregelen ridicuul maakt. Dit is al te zien in de cijfers.

https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/braunschweig_harz_goettingen/89-jaehriger-stirbt-nach-Corona-Impfung-in-Goettingen,corona6708.html?fbclid=IwAR0nhttWxKJbgpFTM2hy6yuFSp9A8IYy64QShAowScQzGK22YnJbKU4QB38

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.