RiVM is een vaccine promotie bedrijf

RiVM is een vaccine promotie bedrijf

Laatst kwam het RiVM Van Dissel naar buiten met cijfers dat het Rutte beleid (feitelijk OMT beleid) 41.000 doden heeft uitgespaard. Dat is 2,4 promille! van de bevolking.

Hiervoor heeft men een totale vernietiging van de samenleving doorgevoerd, Horeca gesloten, geforceerd failliet laten gaan van bedrijven, miljarden verloren door werklozen te voorzien van een uitkering, opdrijven van de staatsschuld, reis sector verwoest, duizenden mensen met psychische neuroses opgezadeld, zelfmoord fors gestegen, gezondheidsproblemen bij 17 miljoen nederlanders veroorzaakt. En dan heb ik het nog niet gehad over het vermoorden van oudjes in verzorgingshuizen door ze bewezen medicatie te inthouden.

Het land is niet meer te herkennen van voor de Covid politieke crisis, het nieuwe normaal wat dat dan ook is ingevoerd. Wat dit het allemaal waard?

En dit allemaal om een ongetest, expirimenteel mRNA spuit van big Pharma te promoten door angst te zaaien onder een zich als schapen gedragende bevolking middels betaalde media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.