Pfizer baas claimt Israel is verworden tot wereld’s laboratorium

Pfizer baas claimt Israel is verworden tot wereld’s laboratorium

Pfizer CEO gaf toe in een interview, Israel is nu wereld’s laboratorium en de bewoners onze proef konijnen. Met bijna driekwart van alle Israeli’s uitsluitend met Pfizer mRNA ingespoten kan Pfizer nu onderzoek doen naar korte en lange termijn effecten. De Israeli’s zijn niet om hun medewerking gevraagd.

Wat wel bekend is dat meer Israeli’s zijn overleden na inenting met het mRNA Pfizer Frankenstein spuitje dat begon in december, dan aan het hele Covid over de afgelopen 10 maanden. Om Pfizer een top omzet resultaat te geven, werden mensen vermoord, de economie opgeblazen en fascisme ingevoerd door Benjamin Netanyahu. Wat een Gotspe dat een Khazar faux pas jood, andere joden aan een soort medische Holocaust onderwerpt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.