Coronavirus Maart 2020

Coronavirus Maart 2020

Mijn eerste gedachte was dit moet een grap zijn, mijn tweede gedachte hier komt Agenda 2030. Ik ging naar het Plein in Den Haag om mee te demonstreren en dacht aan de Gebroeders De Wit. Na de demo liep ik langs de Gevangenpoort en de nu rotonde op de hoek van de Vijverberg waar de gebroeders eerst waren opgesloten en later op de nu rotonde zijn afgeslacht door de menigte. Wie waren de gebroeders De Wit? Minister-president en minister van Financiën. Het land was reddeloos, de bevolking radeloos en de politici redeloos. Legers van de Duitse bisschop, Frankrijks Napoleon en de Engelse koning vielen de Bataafse Republiek binnen. Ons leger was wegbezuinigd.

Het financiële systeem is al sinds 2008 failliet. Sindsdien draait de geldpers op volle toeren. Dit zal niet goed komen zoals de historie ons verteld. De Elites die ons kapitalistisch systeem hebben leeg geplunderd en verantwoordelijk zijn voor de komende ineenstorting en chaos die zal komen wassen hun handen in onschuld en roepen het is het Virus. De maatregelen als lockdown en mondkapjes anderhalve meter is om ons in het gareel te houden vandaar ook die extreem bijzonder hoge boetes. €4000 voor open houden van je winkel. € 500.000 voor weigeren Pfizer spuitje in Spanje.

De Elites die hiervoor verantwoordelijk zijn willen niet dat we ons vereenigen tegen hen. De Franse revolutie is waar de Elite bang voor is. Zoals ik op het Museumplein tegen een politievrouw zei, de anderhalve meter is om protesteren te verhinderen en verenigde protest beweging uit elkaar te drijven. Er is geen enkele medische of wettelijke grondslag ervoor. Sterker nog onze europese medische wetgeving verbied lockdowns en inperken van onze vrijheden zelfs. Het is allemaal genegeerd.

Ik weet niet wanneer het systeem in elkaar zal storten maar het zal mogelijk binnen enkele maanden of jaren zijn. Er zijn een aantal lessen te leren. Neem een volkstuintje, secuur uw voedsel en water voorziening. Mogelijk zelfs een generator. Houdt contant geld aan want als de electra down gaat hoe wil je dan in de supermarkt pinnen? Laat staan je Bitcoins verzilveren.

Investeer in je buurt, in samenwerken en ruilhandel om te kunnen overleven. Het zal chaos geven en moord en doodslag. Honger maakt mensen gek. Hoe erg het ook zal worden, dezelfde lui die ons systeem hebben leeggeplunderd zullen u geld bieden, een universeel basis inkomen in ruil voor uw eigendommen en uw leven. In slavernij en zelfvernietiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.