De vierde industriële revolutie

De vierde industriële revolutie

Als we de globalisten en de hypocrieten van Klaus Schwab mogen geloven is AI onze toekomst. Wat is AI oftewel kunstmatige intelligentie? Het zijn (computer) machineregels die andere gerelateerde regels kunnen maken en uitvoeren. De WEF gekkies claimen dat robots al onze banen gaan overnemen. Dat zal in grote lijnen ook wel zo zijn als het gaat om assemblage en eenvoudige banen in productie. De WEF claimt dat veel werknemers moeten worden omgeschoold naar computer programmeur maar dat is niet voor iedereen weggelegd.

Er schuilt echter een gevaar in AI. AI kan in de toekomst veel taken overnemen maar het houdt ook een risico in voor de verre toekomst dat er een tijd zal komen dat AI zo ingevoerd is dat we het ons niet meer realiseren en ook niet meer weten dat het veel voor ons regelt. Dit zal voornamelijk het geval zijn als AI vast loopt.

Het ophemelen van de wonderen van AI doet mijn denken aan de film The Time Machine van H.G. Wells. We lopen immers het risico te eindigen als de Eloï.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.