Acteer talent heeft die Mark wel

Acteer talent heeft die Mark wel

Liegen kan hij ook. De vierde industriële revolutie als gezien door Klaus Schwab in TheGreatReset en beschreven in zijn vele boeken is geen plaats meer voor banen en uw kinderen. Schwab beschrijft juist dat robotizering onze banen zal overnemen en de werknemers overbodig zullen zijn. De inmiddels beroemde uitspraak van Schwab is ‘in 2030 zul je niets meer bezitten en gelukkig zijn’. Hij bedoeld hierbij u zal zijn als vogels in een kooi.

Dat nederland op de vierde plaats staat is waar maar wat Rutte niet verteld is dat het de huizenmarkt is dat ons op die plaats geeft gezet en niet onze economie. Export en productie is maar een klein deel. De woningmarkt is de kurk. Dit is ook de reden dat landbouw grond wordt opgeofferd voor woningen en bedrijfspanden. Woningbouw en toelevering industrie is een gigantische zeepbel waarvan iedereen eet. Zonder voortdurende woningbouw klapt de nederlandse economie als een kaartenhuis in elkaar.

In 2015 werd ik bezocht door een poolse vertegenwoordiger van een fabrikant waarmee ik sindsdien zaken doe vertelde mij, hij reed voor het eerst nederland in en verbaasde zich over dat hij vanaf de Belgische grens alleen maar bedrijfspanden zag langs de snelweg tot aan Amsterdam. Ja, antwoordde ik maar de helft ervan staat leeg. Nu tien maanden na Covid zal het wel driekwart leeg staan als de noodzaak voor een bedrijfspand is komen te vervallen en thuiswerken het nieuwe normaal is geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.