Coronavirus hoax wordt vanuit Engeland van brandstof voorzien.

Coronavirus hoax wordt vanuit Engeland van brandstof voorzien.

En weer komt er een fake rapport uit de koker van Hancock en anderen, agenten provocateurs van de Gloabalisten Agenda van depopulatie. Het begint al gelijk met dat ouderen boven de tachtig na ingespoten te zijn met Pfizer of AstraZenenca positief PCR testen op Covid. Ik dacht dat we nu wel klaar waren met die PCR test. Hoe vaak moet nog geroepen worden dat de PCR test helemaal geen infectie of besmettingen kan meten. Dat ze positief testen is niet verbazendwekkend, omdat de mRNA spike protein aanmaakt in alle lichaamscellen.

Er kan pas wat gezegd van wat deze Frankenstein spuitjes doen als de mensen die geinjecteerd zijn worden geconfronteerd met een nieuwe griepgolf. Uit studies gedaan met mRNA en proefdieren jaren geleden bleken ze allemaal dood te gaan na confrontatie met een coronavirus en bij autopsie bleek hun organen verkankerd.

https://khub.net/documents/135939561/430986542/Early+effectiveness+of+COVID+vaccines.pdf/ffd7161c-b255-8e88-c2dc-88979fc2cc1b?t=1614617945615

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.