Koninklijke Horeca Nederland faalt (weer) Het antwoord moet zijn NON-COOPERATIE

Koninklijke Horeca Nederland faalt (weer) Het antwoord moet zijn NON-COOPERATIE

De gelden die door Rutte & Co aan de Horeca zijnen worden verstrekt als compensatie voor de lockdown zijn in werkelijkheid stervensbegeleiding. Vandaag gingen, na de oproep van Horeca NL, enkele 3 dappere ondernemers open. Eén in Breda, één in Vlaardingen en één in Amsterdam om weer na 1 uur open te zijn weer te sluiten onder dreiging van boetes van ongekozen ondemocratische burgemeesters.

Meewerkn versterkt juist hun macht. Er is geen enkele wettelijke basis voor deze maatregelen, Niet medisch en niet juridisch. Ook de logica is afwezig.

De enige manier van verzet hier tegen is NON COOPERATIE!

Dit werkte onder Mandela in Zuid-Afrika, onder Gandhi in India en onder Soekarno in Indië. Totalitaire regimes kun je alleen bestrijden op non-coöperatieve wijze. Non cooperatie ontneemt de authoriteiten hun macht en geeft hun het signaal dat wij niet meewerken aan hun Agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *