Voedsel Innovatie Hubs

Voedsel Innovatie Hubs

Mark Rutte wordt elk jaar uitgenodigd om een speech te houden in de Davos bijeenkomsten die dit jaar virtueel werd gehouden. Let wel, Putin, Macron worden niet elk jaar uitgenodigt. Dit zegt wel iets over het enthousiasme van Rutte voor de WEF. Rutte sprak dit jaar virtueel in de WEF. Nederland als door de WEF gekozen European Food Innovation Hub. Kijken waar nu onze belastingcenten weer aan worden weggegooid.

Food Innovation Hubs? CO2 neutraal natuurlijk terwijl Rutte de boeren dwars zit wil hij Nederland als voedsel draaischijf voor Europa laten functioneren. Laat mij raden. Gekweekte meel wormen, sprinkhanen (jummy) en gekweekt laboratorium vlees (bah). Dat is immers de Agenda van de WEF. Echte dieren produceren immers CO2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.