RD is fake news. NL kranten zijn eigendom van een Antwerpse belg met banden met de angloamerikaanse veiligheidsdiensten

RD is fake news. NL kranten zijn eigendom van een Antwerpse belg met banden met de angloamerikaanse veiligheidsdiensten

Voorbeeld van een typisch fake nieuws bericht. Huisartsen hebben al sinds half Mei geen Corona patienten meer gezien berichtte de Huisartsen vereniging vorig jaar. Rutte’s tweede golf was gebaseerd op de fake PCR test waarmee je geen infecties kunt opsporen. Niet ziek, geen klachten dus geen infectie maar wel “besmet” omdat de PCR test dat aangaf.

RD bericht dat de oudjes in verzorgingshuizen nu allemaal ‘gevaccineerd’ en is de coronacrisis daar nu over en onder controle. Immunoloog Ger Rijkers claimt dit als een feit. Er wordt ook niet meer PCR getest. Dat de helft is gestorven aan bijwerkingen van de Pfizer prik heeft hij het niet over want die oudjes zijn aan hun onderliggende ziekten gestorven. Die onderliggende ziekten waren een half jaar geleden nog gestorven aan Corona weet u nog? Oh, de avondklok wordt na 15 maart gewoon weer verlengd.

https://www.rd.nl/artikel/917020-afbouwen-coronaregels-in-zicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.