Staaltje van logica is de vijand

Staaltje van logica is de vijand

Gister nieuw bankpasje gekregen en die kun je alleen activeren door ermee te pinnen. Op naar de bank. Nieuwe pas werd geweigerd door de flappentap. Ik naar de ingang van De Bank. Lieten mij naar binnen en stonden mij netjes te woord. Advies: probeer opnieuw te pinnen en/of kom weer terug als het weer niet werkt kijken wij het pasje na. De flappentap is buiten. Ik weer naar buiten. Helaas, weer geweigerd. Ik weer naar binnen, althans nu werd ik niet toegelaten zonder een mondluier. Was mijn sjaal de 1e keer blijkbaar geaccepteerd nu werd een mondluier vereist. De discussie ging als volgt.

Ik: ‘daarnet was ik nog binnengelaten’. Medewerkster van De Bank: ‘U mag niet zonder mondmasker binnen komen’. Ik: ‘ maar u liet mij daarnet wel binnen’. Antwoord van de dame: ‘zonder mondmasker mag u niet binnen’.

Er is geen wet die omschrijft hoe een mondmasker eruit ziet laat staan dat er een wet is die dit vereist. De europese medische wetten reppen niet over lockdowns, mondmaskers of anderhalve meters. De noodzaak hebben wij uit een Rutte persco moeten vernemen omdat het RiVM (geen voorstander van mondmaskers) vond dat een mondmasker mogelijk ietsjes helpt.

De praktijk is als de Taliban. Strenger dan in oorsprong de bedoeling was.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja tegenwoordig mag je nergens meer naar binnen zonder mondluier. De boerka werd verboden omdat men alleen de ogen nog maar zag, maar nu zijn bij iedereen alleen nog maar de ogen te zien. Lekker hoor! Het helpt helemaal niet! Je wordt eerder nog zelf ziek.

    comments user
    admin

    Het is allemaal bedoeld om mensen aan het vaccin te krijgen. Men is al aardig aan het peniekeren. Rutte is contractueel verplicht iedereen te depopuleren per injectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *