RED – Retired Extremely Dangerous

RED – Retired Extremely Dangerous

Quote uit bovenstaande Hollywood blockbuster. ‘You cannot trust the Government’. ‘The Government always lies’.

Er zijn 6 manieren waarop de Overheid en hun propaganda hoernalisten proberen het depopulatie spuitje te verkopen. Politici zijn niet meer dan snakeoil verkopers voor big Pharma en de WEF in ruil voor een mooi toekomstig baantje. Marxisten zetten nadat het doel is bereikt hun handlangers tegen de muur compleet met nekschot. Elke revolutie eet zijn eigen ‘kinderen’ op

1; neem het spuitje en daarna kunnen wij weer snel naar normaal terug – leugen, masker anderhalve meter lockdowns blijven tot zeker 2024

2; mensen dringen voor om eerder gevaccineerd te worden meestal gebruikt door hoernalisten – schaarste, er zijn te weinig depopulatieprikken truc om u te overtuigen dat u niet ernaast zit

3; u beschermd uw medemens door u te laten Covid prikken – leugen gevaxxed is niet beschermd, dat gebruiken ze altijd tegen ongevaccineerden

4; iedereen verkrijgt groeps immuniteit door vaccinatie – leugen groeps immuniteit wordt alleen bereikt door blootstelling aan het virus

5; neem nou maar het Gates spuitje want meer dan de helft is al gevaccineerd en vroeger of later moet je er toch aan geloven – leugen zelfs in Israel stokt de vaccinatie bij 3 miljoen van de 9 miljoen bewoners

6; er komen vaccinatie paspoorten zonder mag u niet naar het stadion, bar, theater, reizen, rijbewijs verlengen, supermarkt – leugen, Sputnik V en Sinovac worden in oost europa uitgerold en is niet erkent door Brussel het is de vraag of het paspoort er ooit komt gezien Brussels incompetente burocratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.