Voorfront Israel wat daar gebeurd wil D66 ook hier.

Voorfront Israel wat daar gebeurd wil D66 ook hier.

In Israel volgt Bibi Satanyahu hetzelfde playbook als in NAZI Duitsland. Dat is natuurlijk niet zo gek als je weet dat dezelfde families die Hitler financierden ook achter TheGreatReset zitten en de staat Israel gesticht hebben in 1948. Zij houden u in de waan dat er een dodelijk virus is gelijk aan Ebola terwijl de cijfers aangeven dat Covid eerder een griep is. Lockdowns zijn om u op te sluiten, anderhalve meter om samenzweringen/protest te voorkomen en mondkapje om in te peperen dat uw toekomst slaaf is.

In Israel gaat Bibi full Nazi met Jodenster en Holocaust. Mensen die het depopulatiespuitje hebben gehad moeten een (hier komt het) een GEEL badge op hun kleding dragen. Hoe komen ze daarop? Ze verbergen het niet eens wat de bedoeling is.

In NAZI Duitsland begon het ook eerst met Joden niet welkom in restaurants, bars en winkels. FUR JUDEN VERBOTEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *