Bill Gates kocht zich in de W.H.O. wat volgens de Verenigde Naties statuten helemaal niet kan

Bill Gates kocht zich in de W.H.O. wat volgens de Verenigde Naties statuten helemaal niet kan

Het is ongelovelijk dat een Bill Gates zich in 2009 kon inkopen in de wereld gezondheids organisatie mbv de International Bank of Settlements om vervolgens de WHO organisatie met 155 landen als leden om te vormen van een strict medisch wereldwijd opererende gezondheids organisatie naar een verkoop maatschappij van alleen Gates zijn GAVI vaccines en dat immuniteit alleen verkregen kan worden middels zijn vaccines en dat Bill Gates bepaald wanneer er een pandemie is en de hele wereld moet worden gevaccineerd. Gates kon zich hierdoor ook als een eenmansland registreren in de WHO.

Doordat alles in 2009 contractueel met alle leden! (onder een deken van list en bedrog) is vastgelegd kan deze plandemie alleen bestreden worden middels rechtszaken te voeren door advocaten. De contracten tussen Bill Gates, Gates Foundation, GAVI enerzijds en de landen lid van de Wereldgezondheids organisatie WHO zijn niet legitiem en verkregen door verregaande corruptie en dienen via de rechter ontbonden te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *