Oudjes die nu sterven na inenting met het depopulatie spuitje zijn gewone sterfgevallen

Oudjes die nu sterven na inenting met het depopulatie spuitje zijn gewone sterfgevallen

Was vorig jaar nog het adagium het nieuwe normaal totdat er geen nieuwe corona doden meer vallen en allen die overleden in die periode, motor ongeluk, auto-ongeluk, hartaanval, hersenbloeding werden allemaal als Coronadoden geregistreerd. Nu met de uitrol van het depopulatie spuitje zijn de oudjes die na de injectie bijna onmiddelijk overleden ineens geen Corona doden meer maar gewone sterfgevallen want er sterven elke dag wel een boel mensen aan hun onderliggende ziekten en er is natuurlijk geen verband met die injectie.

Het is duidelijk dat er een Mengele-achtige Agenda van depopulatie wordt uitgevoerd door nazi’s. Net als in NAZI Duitsland waren eerst de oudjes aan de beurt, daarna de verstandelijk gehandicapten, toen de joden. Dezelfde eugenics aanhangers van toen maar nu hun kleinkinderen zitten achter deze Agenda.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Het zijn niet alleen de oudjes en verstandelijk gehandicapten. In Oostenrijk is ook een 49 jarige kerngezonde verpleegkundig overleden aan de Astra-Zeneca injectie. Haar stollingstijd is totaal out of line gegaan. Haar bloed kon dus niet meer gestold worden ook niet door medicijnen. Ze is er dan ook aan overleden. Een andere verpleegkundige heeft een zware hersenbloeding er aan overgehouden. Ze leeft nog wel maar….. Oostenrijk is nu tijdelijk gestopt met Astra-Zeneca…..men weet niet precies waar dit vandaan komt, maar het zal toch niet van de injectie zijn denkt men. Hoezo blind en doof?

    comments user
    admin

    Klopt, in Florida had het Pfizer spuitje een arts 56 jarige Dr. Gregory Michael na injectie zijn bloedplaatjes aanmaak vernietigd. Bij een gezond mens kan men ze tellen, 3 dagen nadat deze arts ziek werd van de spuit was zijn bloedplaatjes telling nul. Interne bloedingen veroorzaakte zijn overlijden. Zijn vrouw kwam naar buiten ermee en zei dat hij de spuit zo weer zou nemen. Deugmensen zijn er overal zelfs als het tot hun dood leid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.