Regeringen van WHO lidstaten zijn contractueel verplicht hun bevolking te vaccineren!

Regeringen van WHO lidstaten zijn contractueel verplicht hun bevolking te vaccineren!

Het klinkt ongelovelijk maar dit kwam naar buiten dankzij een WHO klokkeluider. Het is volkomen illegaal maar maar door corruptie in contracten vastgelegd. Omdat ook de regels voor het uitroepen van een wereldwijde pandemie zijn aangepast door Gates invloed en een simpele wereldwijde verkoudheid in principe een pandemie kan worden genoemd kan een vaccinatie programma worden gestart betaald en verplicht uitgevoerd door lidstaten van de WHO. Allemaal contractueel vastgelegd.

Dit lijkt mij de oplichting van de eeuw. Bill Gates bepaald wanneer iets een pandemie is, welk vaccine verplicht de bevolking moet worden geinjecteerd en betaald door de lidstaten zelf. Wat kan hier in vredesnaam fout aan gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.