Wie financiert de VVD campagne? Gigantische billboards langs de snelweg met Rutte erop nog nooit vertoond

Wie financiert de VVD campagne? Gigantische billboards langs de snelweg met Rutte erop nog nooit vertoond

Langs alle snelwegen worden de gigantische reclame borden gebruikt door de VVD verkiezings campagne om Rutte te promoten. Ik heb dit nog nooit gezien. Werkelijk alle grote reclameborden langs de snelweg met Rutte zn kop erop. Ook het CDA doet dit maar niet zoveel als de VVD.

Dit kost klauwen met geld. Blijkbaar is er iemand die bereid is heel veel geld te betalen voor een reclame campagne om Rutte (en DeJonge) in het zadel te houden. Het komt nogal desperaat over. Ik vraag mij af wie dat betaald. Er is nauwelijks controle over externe en buitenlandse financiers van partijen met belangen.

Er zou een parlementair onderzoek moeten komen om de grote financiers achter verkiezings campagnes aan de kaak te stellen. Amerikaanse toestanden zijn hier onwenselijk.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Er schijnt een Amerikaans bedrijf te zijn dat de VVD’s verkiezingscampagne financiert. Jammer genoeg ben ik de naam vergeten van dit bedrijf, het wordt echter niet door de VVD vermeldt wat ze wettelijk wel moeten doen. Maar ja de VVD neemt met alles een loopje. Ze houden zich nergens aan de wet.

    comments user
    admin

    Zoals dit altijd gaat zal er wel weer een beruchte persoon of organisatie achter zitten. Laat mij raden…
    Het zal wel weer zo gaan ‘selected before elected’. Alles is geregeld. Rutte coalitie kan straks weer verder. Verkiezingen zijn een farce helaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.