Bill Gates vaccinatie monopolie vehicle GAVI komt overal onderuit.

Bill Gates vaccinatie monopolie vehicle GAVI komt overal onderuit.

De contracten tussen Bill Gates zijn monopolie vehicle GAVI (big pharma collectief) en regeringen van landen die zogenaamd eisen had gesteld aan prijs en levertijd bleken boterzacht te zijn. Aan alle voorwaarden zijn clausules opgenomen dat ze eronder uit kunnen.

Onderzoek en ontwikkeling is gefinancierd door de landen (zoals gebruikelijk) en kost GAVI practisch niets dan alleen wat Gates heeft moeten omkopen mbv de bank der centrale banken BIS tegen 0% rente.

Ergo: pharma (vroeger chemie genoemd) is niet verantwoordelijk te houden voor hun product, ontwikkelijk en fabricage wordt betaald door de belastingbetaler, geen eisen gesteld aan veiligheid. Oh ja, ze betalen geen belasting. Dit is in één woord ongelovelijk. Zo zou ik ook multimiljonair worden met gratis geld en geen belastingen. De sky is the limit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.