Gaat het om Corona of eigenlijk om het klimaat?

Gaat het om Corona of eigenlijk om het klimaat?

Het uitlaat spruitstuk van globalisten fake news DeGuardian bericht dat elke twee jaar een lockdown nodig is om het klimaat te redden. Wist u al dat de Parijse akkoorden over het klimaat heilig zijn verklaard?

https://www.theguardian.com/environment/2021/mar/03/global-lockdown-every-two-years-needed-to-meet-paris-co2-goals-study

De WEF heeft het over het klimaat dat Coronavirus creƫrde, het Vatikaan bij monde van de Paus van Rome beweert dat Corona eigenlijk is veroorzaakt door klimaat verandering terwijl de bewijzen dat het virus uit een Chinees P4 Wuhan laboratorium kwam inmiddels tot de hemel reiken maar dat zal je niet vernemen van de fake news media. Het biowapen Covid genoemd gefinanciert door de amerikaanse NiAID van Dr Fauci met 7 miljoen dollar wordt ook verzwegen. Overigens zou het mij niet verbazen dat Covid eigenlijk gewoon de griep is. Biowapens hebben al in het verleden (WW1) bewezen volkomen nutteloos te zijn. Toch blijven de amerikanen het proberen. Daarvoor hebben ze laboratoria opgericht in alle voormalige sovjet staten en in staten waar de amerikanen het voor het zeggen hebben.

Voor de waarheid zijn we aangewezen op de alternatieve media en zelfs RT!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *